img

Je carrière begint in Huize Winterdijk

Wil je graag van waarde zijn voor kwetsbare ouderen en ben je geïnteresseerd in de zorg? Huize Winterdijk biedt in samenwerking met het Hoornbeeck College de mogelijkheid om werken en leren te combineren met opleidingen zoals Verzorgende IG en Verpleegkundige.

Verder hebben wij gedurende het schooljaar stage-plekken beschikbaar voor de opleidingen: Verzorgende IG, Verpleegkundige en SAW. Kom jij bij ons leren?

Ervaring op doen voor het leven

Tijdens de opleiding of stageperiode krijg je begeleiding van een werkbegeleider op de afdeling. Je krijgt van ons altijd persoonlijke begeleiding op maat. Samen creëren we zo de ideale leer-werk omgeving. Je komt te werken in een leuk team van zorgprofessionals. Met elkaar zorg je ervoor dat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd wordt.

Solliciteer vandaag nog!

Huize Winterdijk is een door de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je als leerling een goede en veilige werkplek krijgt die aansluit bij je opleiding. Een plek waar een ervaren collega jou begeleidt bij het uitvoeren van opdrachten, maar ook in je leerproces. Solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

Huize Winterdijk, de start van jouw carrière

Zorg Advies?