img

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij tijd over en doet je graag wat voor je naasten? Ben je goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kun je goed organiseren, plannen of heb je andere kwaliteiten? Dan nodigen wij je graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk. Huize Winterdijk is een woon-zorginstelling  in Gouda en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Van de vrijwilligers verwachten wij  dat ze lid zijn van één de reformatorische kerken. Op deze pagina is een overzicht te vinden van onze actuele vrijwilligersfuncties. Interesse? Klik dan op de knop ‘Aanmelden als vrijwilliger’.

Vrijwilliger eet- en drinkronde

In Huize Winterdijk zoeken wij jongeren die op zondag de eet en drinkronde willen doen. Ben jij minimaal 16 jaar en lijkt het je leuk om iets voor onze ouderen te betekenen? Zet je dan in als vrijwilliger!

Buiten Vrijwilliger

Huize Winterdijk is op zoek naar vrijwilligers die de buitenboel willen bijhouden. Hieronder vallen diverse werkzaamheden zoals het onderhouden van het parkeerterrein, de tuin en de verschillende terrassen.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over de inhoud van de functies

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Kolk, vrijwilligers coördinator van
Huize Winterdijk: 0182-680000 of per e-mail: vrijwilligercoordinator@huizewinterdijk.nl

Zorg Advies?