img


Vrijwilliger worden, iets voor u?

Heeft u tijd over en doet u graag wat voor uw naasten? Bent u goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kunt u goed organiseren, plannen of heeft u andere kwaliteiten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk. Huize Winterdijk is een woon-zorginstelling  in Gouda en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Van de vrijwilligers verwachten wij daarom dat ze lid zijn van één de reformatorische kerken en dat ze de identiteit en grondslag van de instelling onderschrijven.

Vrijwilligers zijn geen betaalde krachten. Wel krijgt u van ons een vrijwilligersovereenkomst met daarin de wederzijdse rechten en plichten. Zo heeft u onder meer recht op:

  – reiskosten vergoeding
  – goede persoonlijke begeleiding
  – scholing en training
  – vrijwilligers informatiebijeenkomsten
  – jaarlijks een cadeaubon
  – aandacht voor de dag van de vrijwilliger

Om vrijwilligerswerk te kunnen doen is uw leeftijd niet van belang, uw inzet wel. Het belangrijkste is dat we op u kunnen rekenen, of u nu een paar uur per week komt of een dagdeel per maand.

In Huize Winterdijk heerst een goede en warme sfeer. In deze werkomgeving lever je als vrijwilliger een aanvulling op de zorg die beroepskrachten, familie en mantelzorgers verlenen. Werken als vrijwilliger in Huize Winterdijk in een fijne werkomgeving is leuk, afwisselend, leerzaam en bovendien krijgt u er heel veel waardering voor terug.

0
enthousiaste vrijwilligers zijn actief binnen Huize Winterdijk

Wij hebben nog steeds enthousiaste vrijwilligers nodig. Voor informatie kunt u contact opnemen met de vrijwilligers coördinator van Huize Winterdijk: Ellen Rozendaal telefoon 0182-680000. Direct aanmelden? Klik op knop ‘Direct aanmelden’


Meer informatie?

Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil u graag iets betekenen? Klik dan op de onderstaande knop om u direct aan te melden als vrijwilliger bij Huize Winterdijk.