img

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij tijd over en doet je graag wat voor je naasten? Ben je goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kun je goed organiseren, plannen of heb je andere kwaliteiten? Dan nodigen wij je graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk. Huize Winterdijk is een woon-zorginstelling  in Gouda en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Van de vrijwilligers verwachten wij  dat ze lid zijn van één de reformatorische kerken. Op deze pagina is een overzicht te vinden van onze actuele vrijwilligersfuncties. Interesse? Klik dan op de knop ‘Aanmelden als vrijwilliger’.

Vrijwilliger eet- en drinkronde

In Huize Winterdijk zoeken wij jongeren die op zaterdag en zondag de eet en drinkronde willen verzorgen. Ben jij minimaal 15 jaar en lijkt het je leuk om iets voor onze ouderen te betekenen? Zet je dan in als vrijwilliger!

Buiten vrijwilliger

Huize Winterdijk is op zoek naar vrijwilligers die de buitenboel willen bijhouden. Hieronder vallen diverse werkzaamheden zoals het onderhouden van het parkeerterrein, de tuin en de verschillende terrassen.

Vrijwilliger Het Baken

In Huize Winterdijk zoeken wij vrijwilligers voor Verpleegafdeling ‘Het Baken’. Als vrijwilliger op Het Baken assisteer je bij het eten en drinken geven.
Ook doe je activiteiten met de bewoners zoals wandelen knutselen, zingen of kookactiviteiten.

Vrijwilliger Naaigroep

Huize Winterdijk is op zoek naar een vrijwilliger voor onze naaigroep. Ben je handig met naald en draad en vind je het leuk om je in te zetten voor onze ouderen, dan is dit misschien iets voor jou. De werkzaamheden betreffen het repareren van kleding.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over de inhoud van de functies

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne de Groot, vrijwilligers coördinator van
Huize Winterdijk: 0182-680000 of per e-mail: vrijwilligercoordinator@huizewinterdijk.nl

Zorg Advies?