img

Senior Adviseur HR

   32 – 36 uur per week 
    Zo spoedig mogelijk

Bewogen, verantwoordelijk en open zijn kernwaarden die jou op het lijf zijn geschreven. Bewogen met jouw medemens, verantwoordelijk in het optimaal ondersteunen van mens en organisatie en open in handel- en werkwijze. Herken jij jezelf in deze waarden? Lees dan deze vacature. Grote kans dat hij jou op het lijf geschreven is.

Wat ga je doen?

Jouw werk richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en implementeren van personeelsbeleid. Hierbij speel je in op de actualiteit en veranderende of nieuwe wet- en regelgeving. Thema’s zoals cao, sociale wetgeving, arbeidsmarkt en strategische personeelsplanning, Arbo- en ziekteverzuimbeleid, arbeidsrecht en managementrapportages agendeer jij periodiek waarbij jouw inbreng en kennis van belang is. Samen met je collega’s werk je aan een hernieuwde visie op HR waarin optimale ondersteuning en dienstverlening gegarandeerd is.

Waar kom je te werken?

Welkom bij Huize Winterdijk! Huize Winterdijk is een woonzorgcentrum in Gouda dat huisvesting en zorg combineert en gaat uit van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Er werken ruim 170 enthousiaste medewerkers. Onze identiteit bepaalt de richting die we met elkaar op willen. Onze waarden ontlenen wij aan Gods Woord en daarop gebaseerde missie en identiteit van Huize Winterdijk. We willen ruimte bieden aan onze medewerkers, bewoners en bezoekers. Zowel letterlijk als figuurlijk. Daarnaast vinden we het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan. Op de afdeling HRM krijg je twee directe HR-collega’s, een HR-adviseur en een HR-medewerker.

Wat breng je mee?

Enthousiasme, plezier in je vak, kennis en ervaring zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken. Je hebt een proactieve houding en je bent in staat processen op te zetten en te implementeren. Je bezit optimale kennis van wet- en regelgeving, bij voorkeur binnen Zorg & Welzijn. Verder is het belangrijk dat je meebrengt:

  • Een afgeronde hbo-opleiding HRM of Bedrijfskunde;
  • Ruime, minimaal 5 jaar, ervaring als HR-adviseur;
  • Betrouwbaarheid en integriteit;
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent (belijdend) lid van één van de reformatorische kerken.

Wat bieden wij jou?

Een mooie uitdaging binnen onze organisatie Huize Winterdijk. Naast de goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%, een salaris in FWG 55, conform de CAO VVT.

Huize Winterdijk biedt jou een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

Informeren & solliciteren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je kunt makkelijk en snel solliciteren via de sollicitatiebutton aan de rechterkant. Wil je eerst meer informatie?

Kom gezellig een kop koffie of theedrinken. Dan kun je meteen zien waar je kan komen werken en al je vragen stellen aan je nieuwe collega’s. Tot snel!

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?