img

Vacature Wijkverpleegkundige

   vanaf 20 uur per week
    Zo spoedig mogelijk

Thuiszorg in het hart van Gouda, kleinschalig en alles onder één dak. Dat kan jouw werkplek zijn. Niet op de fiets of met de auto, maar lopend van appartement naar appartement. Wij zoeken jou om vanuit een kleinschalig team je in te zetten voor integrale, laagdrempelige zorg en ondersteuning van onze bewoners.

Wat ga je doen?

Jij verstaat het vak wijkverpleging. Vanuit jouw verantwoordelijkheid behoud je de regie op de kwaliteit van zorg. Je begeleidt, coacht collega’s Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen om hen beter te maken in hun deskundigheid. Zo ben je samen dagelijks bezig om te groeien als zorgprofessional en het verbeteren van de kwaliteit van zorg met als doel de bewoners zo zelfstandig mogelijk te houden. Ook loop je regelmatig een cliëntenroute.

Als Wijkverpleegkundige ben je zichtbaar voor de bewoners. Familie, mantelzorgers en bewoners vinden het prettig om met jou te overleggen. Zo nodig overleg je met bijvoorbeeld huisartsen, fysiotherapeuten en andere externe deskundigen. Kortom, jij bent de schakel tussen de bewoners, collega’s en families.

Waar kom je te werken?

Huize Winterdijk ligt aan een van de oudste wegen van en naar Gouda. De winterdijk bood bescherming voor de bewoners in het achterland tegen hoog water. Huize Winterdijk biedt vanuit naastenliefde een veilige en vertrouwde woonomgeving voor ouderen die in meer of mindere mate zorg en ondersteuning hebben bij het ouder worden.

Huize Winterdijk gaat uit van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Ouderen en professionals uit de reformatorische achterban zijn welkom.

Wat breng je mee?

Kennis, kunde en ervaring als (wijk)verpleegkundige is een must. Je bezit een hbo-diploma van Verpleegkundige. Jouw persoon is o.a. te omschrijven als:

  • Verbindend, samenwerkend, opbouwend, coachend, zelfstandig, daadkrachtig en meelevend.

Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit proces coördineer en bewaak je. Om aansluiting met de bewoners te hebben en mede uitvoering en invulling te kunnen geven aan de identiteit van Huize Winterdijk, is het van belang dat je (belijdend) lid van één van de reformatorische kerken bent.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken op een unieke locatie en in een hecht team met een fijne werksfeer. Je krijgt werk in de thuiszorg zonder reistijd. Verder bieden wij jou:

  • Aandacht voor jou als persoon;
  • Ruimte voor ontwikkelingen; wij staan open voor jouw input;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO VVT FWG 50;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

Informeren & solliciteren

Wil je meer weten? Bel met Lianne Dammers, Manager Zorg. Wil jij deze mooie baan?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Horen we snel wat van jou?


Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?