Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Dankzij een groeiende organisatie blijft de vraag naar personeel onverminderd hoog. Op deze pagina zijn al onze vacatures te zien.

GZ-Psycholoog 4-6 uur per week

Als GZ- psycholoog heb je, naast het behandelen van cliënten, volop gelegenheid om bij te dragen aan de professionalisering en ontwikkeling van de afdeling. Daarin werk je samen met verpleegkundigen en verzorgenden IG, agogisch werkenden en huisartsen. We zoeken iemand voor 4 tot 6 uur per week. Klik voor meer informatie en om te solliciteren op de onderstaande link.

Informatie & Solliciteren

Verzorgenden IG / Verpleegkundigen (Nacht)

Huize Winterdijk is op zoek naar: één of twee Verzorgenden IG en/of Verpleegkundigen (met een geldige BIG registratie) voor de nachtdienst. Het gaat om gemiddeld tien à twaalf nachten per maand. Leeftijd vinden wij niet zo belangrijk, inzet en betrokkenheid des te meer. Daarnaast ben je bij voorkeur (belijdend) lid van één van de reformatorische kerkgenootschappen.

Informatie & Solliciteren

Vrijwilligers

Heeft u tijd over en doet u graag wat voor uw naasten? Bent u goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kunt u goed organiseren, plannen of heeft u andere kwaliteiten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk. Om vrijwilligerswerk te kunnen doen is uw leeftijd niet van belang, uw inzet wel. Het belangrijkste is dat we op u kunnen rekenen, of u nu een paar uur per week komt of een dagdeel per maand.

Informatie & Solliciteren

Leerlingen VP/ VZ / SAW

Huize Winterdijk stimuleert de ontwikkeling van medewerkers door middel van scholing. Je wordt opgeleid tot gediplomeerd Verzorgende IG en/of Verpleegkundige of sociaal agogisch werker. Na je opleiding kunnen wij je een baangarantie bieden. Daarnaast een goed marktconform salaris conform de cao VVT. Wij werken samen met het Hoornbeeck College voor wat betreft de opleidingen Verzorgende IG, Verpleegkundige en SAW.

Informatie & solliciteren

Verpleegkundigen / Verzorgenden

Als Verpleegkundige en/of Verzorgende (IG) coördineer en voer je (soms) complexe zorgtaken- en verpleegkundige interventies uit binnen het zorgproces. Je signaleert factoren die van invloed zijn op de gezondheid en het functioneren van cliënten en speelt daarop in. Je maakt deel uit van het Baken (kleinschalig wonen) binnen de sector Zorg. Enkele jaren werkervaring in de zorg is een pré om deze functie goed te kunnen uitoefenen.

Informatie & solliciteren

Welzijnsassistent

Als Welzijnsassistent ben je verantwoordelijk voor, en belast met ondersteunende welzijnsgerichte werkzaamheden en werkzaamheden van huishoudelijke aard, enkele eenvoudige ADL-werkzaamheden, voor assistentie bij het verstrekken van voeding, koffie en thee en andere dranken aan cliënten, het op orde houden van de huiskamers en je levert een belangrijke bijdrage aan een zinvolle dagbesteding voor onze cliënten.

Informatie & solliciteren
Zorg Advies?