img


NLdoet actie Huize Winterdijk

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook Huize Winterdijk neemt deel aan deze landelijke NLdoet dag. Met elkaar willen we deze dag de twee onderstaande doelen realiseren. Helpt u mee?

Ons eerste doel van de NLdoet actie is het realiseren van een terrasoverkapping en het tuinhuis inrichten. Hiermee willen we het voor onze bewoners comfortabel maken zodat ze straks als het mooi weer wordt weer comfortabel buiten kunnen zitten. 


Doel 1: Comfortabel buiten zitten voor bewoners


Wat willen we realiseren?
– Inrichten tuinhuis

– Realiseren terras overkapping

Wat hebben we hiervoor nodig?
– Vrijwilligers
– Sponsors voor: materiaal, manuren, financiële bijdrage

Het tweede doel van onze NLdoet actie is er op gericht om bewoners iets extra’s te kunnen bieden. Dit kan in de vorm van activiteiten met bewoners of een grote schoonmaak van gezamenlijke ruimtes. Voor de onderstaande activiteiten zoeken we nog vrijwilligers. Helpt u ons om dit doel te realiseren? Aanmelden kan direct via het onderstaande formulier. Wij zijn ook nog op zoek naar sponsors die ons financieel willen ondersteunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met William de Groot, w.degroot@huizewinterdijk.nl.


Doel 2: Iets extra's betekenen voor bewoners


Wat willen we realiseren?
– Wandelen met bewoners
– Grote schoonmaak van gezamenlijke ruimtes
– Bezoekjes bij bewoners
– Er op uit gaan met bewoners
– Activiteiten met bewoners

Wat hebben we hiervoor nodig?
– Vrijwilligers

Aanmeldformulier NLdoet actie Huize Winterdijk