img

Vacature Verzorgende IG - (PG)

   20 – 32 uur per week
    Zo spoedig mogelijk

 

Wat ga jij bij ons doen?

Natuurlijk begint jouw werk met een overdracht van jouw collega. Je hoort de bijzonderheden van de dienst ervoor, zodat je weet wat er in jouw dienst kan gebeuren. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de juiste persoonlijke- en medische zorg aan de bewoners. Je hebt oog voor de zorg en het welzijn van onze bewoners en de hun omgeving. Door persoonlijk contact voelen onze bewoners zich gehoord en gezien, iets wat wij ontzettend belangrijk vinden. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan een goed woonklimaat van onze bewoners waarin zij centraal staan. Naast deze bijdrage kun je bij ons een specifiek aandachtveld hebben, bijvoorbeeld wondzorg of diabetes. Leren en ontwikkelen doe je je leven lang, daarom krijg ook de mogelijkheid om stagiaires en leerlingen te begeleiden.

 

Waar kom jij te werken?

Jij komt te werken op ‘Het Baken’, een afdeling waar 31 bewoners zich thuis voelen in de warme sfeer en waar zij professionele zorg krijgen.

De bewoners van het Baken hebben somatische en/of psychogeriatrische beperkingen en hebben daardoor intensieve zorg nodig. Als Verzorgende IG geef jij deze zorg samen in een team van gediplomeerde zorgverleners, welzijnsassistenten en vrijwilligers.

De afdeling heeft 3 woongroepen waar een huiselijke sfeer heerst. In de komende jaren zal nagedacht worden over uitbreiding van de afdeling. Daarnaast zullen, aan de hand van een gezamenlijke visie, deze woongroepen opnieuw ingericht worden en zal het aanbod van zorg en welzijn verder afgestemd worden op de behoeften en wensen van bewoners. Denk jij hierin met ons mee?

 

Wat breng jij mee?

Het welzijn van de bewoners staat voorop. Het is belangrijk dat jij door begeleiding en aandacht dit bevordert. Jouw kennis en ervaring draagt bij aan de kwaliteit van zorg en de ontwikkeling van het team. Je bent op de hoogte van innovaties en in staat deze indien nodig toe te passen en te gebruiken. Verder breng je mee:

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG;
  • Je hebt (enige) kennis van (psycho) somatische- of (psycho) geriatrische ziektebeelden en daaraan verbonden zorgbehoeften;
  • Je bent (belijdend) lid van één van de reformatorische kerken.

 

Wat krijg jij van ons?

Samenwerken in een hecht team, je bent met elkaar betrokken bij de bewoner om zo de zorg naar een hoger niveau te tillen. Er is een fijne werksfeer met aandacht en begeleiding voor jou als medewerker. Verder krijg je van ons:

  • Goede werkomstandigheden, prima arbeidsvoorwaarden (cao VVT ) waaronder een meerkeuzesysteem via Fisc Free ( fietsplan, telefoon, laptop, tablet );
  • Een vast contract. We praten graag over het aantal contracturen;
  • Doorgroeimogelijkheden en leuke aandachtgebieden;
  • Up-to-date kennis door middel van ons e-learning programma en het door de werkgever betaalde lidmaatschap van de V&VN;
  • Goed bereisbaar met OV, wij zitten vlak bij het station;
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden.

 

Informeren en solliciteren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je kunt makkelijk en snel solliciteren via de sollicitatiebutton aan de rechterkant. Wil je eerst meer informatie? Bel gerust of kom een kop koffie of theedrinken. Dan kun je meteen zien waar je kan komen werken.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?