img

Vacature Teamcoördinator Facilitaire dienst

    16 uur per week
    Zo spoedig mogelijk

Word jij blij van thema’s over wonen, voeding, huishouding, receptie, technische dienst en logistiek? Wil jij deze thema’s combineren in een werkomgeving van betrokkenheid, samenwerken en ontwikkelen? Lees dan verder, want dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Wat ga je doen?

Jouw werk richt zich op het ondersteunen en coachen van facilitaire medewerkers. Samen men hen realiseer je dagelijks binnen huize Winterdijk zaken omtrent logistiek, huishouding, onderhoud van appartementen en ook de maaltijdvoorzieningen, technische dient en receptie. Doordat jij jouw medewerkers en Huize Winterdijk goed kent, weet je de juiste voorwaarden te scheppen met als doel dat de zorg- en dienstverlening optimaal geboden kan worden. Je coördineert de werkzaamheden aan de hand van het door jouw opgestelde jaarplan. Je zorgt voor voldoende en gekwalificeerde medewerkers die samen vanuit teamverband de medewerkers, bewoners en cliënten facilitair ondersteunen. Daarbij toets jij de (financiële) resultaten, adviseer en realiseer je verbetervoorstellen met als doel een kwalitatief en veilig facilitair dienstverleningsproces.

Waar ga je werken?

Welkom bij Huize Winterdijk! Huize Winterdijk is een woonzorgcentrum in Gouda dat huisvesting en zorg combineert en gaat uit van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Er werken ruim 160 enthousiaste medewerkers. Onze identiteit bepaalt de richting die we met elkaar op willen. We willen ruimte bieden aan onze medewerkers, bewoners en bezoekers. Zowel letterlijk als figuurlijk. Daarnaast vinden we het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan.

Wat breng je mee?

Je werkt met en voor mensen. Het is daarom van belang dat jij goed kan luisteren en goede schriftelijk en mondelinge communicatievaardigheden hebt. Je bent in staat juiste afwegingen te maken bij verschillende belangen. Met jouw kennis en ervaring van facilitair management voldoen de processen en werkzaamheden aan de juiste eisen vanuit wet- en regelgeving en weet je deze te vertalen naar organisatievisie en doelstellingen. Verder vragen wij jou het volgende mee te brengen:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding Facilitair Management;
  • Kennis en ervaring van gastvrijheid, bij voorkeur de VVT;
  • Integriteit met betrekking tot het omgaan met privacy gevoelige gegevens;
  • Kennis en ervaring m.b.t. inrichten en afstemmen van processen;
  • Enthousiasme om de facilitaire dienstverlening verder de ontwikkelen.

Wat krijg je van ons?

Werken in de mooie stad Gouda, dicht bij het station. Je krijgt een fijne werksfeer en hecht team. Verder krijg je van ons:

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Meedenken in het inrichten en ontwikkelen van onze organisatie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform (afhankelijk van je ervaring) cao VVT FWG 40/45/50;
  • Aandacht voor jou als persoon;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

Informeren & Solliciteren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je kunt makkelijk en snel solliciteren via de sollicitatiebutton aan de rechterkant. Wil je eerst meer informatie?
Bel gerust naar Cor van de Craats via 06-54657594 of kom een kop koffie of theedrinken.
Dan kun je meteen zien waar je kan komen werken!

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?