img

Vacature Receptie medewerker

    6 – 7 uur per zaterdag of om de week
    Zo spoedig mogelijk


Een bewoner vertelt dat ze weer oma mag worden. Een familielid vertelt hoe blij haar ouders zijn met Huize Winterdijk. Een nieuwe collega help je op weg met sleutels, naambordje etc. Elke dag is weer anders. Noemt familie jou vriendelijk, behulpzaam en open? Dan hebben wij een hele leuke vacature voor jou!


Wat ga je bij ons doen?

Geen dag is hetzelfde in jouw werk als receptiemedewerker. Iedereen die bij Huize Winterdijk komt, passeert de receptie. Jij heet iedereen van harte welkom en je bent behulpzaam door het geven van de juiste informatie en het beantwoorden van vragen van bewoners, familie en andere bezoekers van Huize Winterdijk. Uiteraard is Huize Winterdijk bereikbaar via de telefoon en email. Deze beantwoord je netjes, verbind je zo nodig door en ook hierin is je vriendelijkheid en behulpzaamheid merkbaar. Tussen het ontvangen van bezoek en beantwoorden van vragen voer je lichte administratieve werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het inscannen van documenten, maken van naambordjes etc. Zijn er storingen? Jij weet hoe er gehandeld moet worden.

 

Waar kom jij te werken?

De Bijbelse opdracht tot naastenliefde drijft ons en is de basis voor wonen en werken in Huize
Winterdijk. Huize Winterdijk is er voor ouderen die willen leven in een vertrouwde omgeving met
een passend aanbod van woningen, zorg en welzijnsactiviteiten. Huize Winterdijk gaat uit van de
Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Ouderen en professionals uit de reformatorische
achterban zijn welkom.

 

Wat breng je mee?

Een gevoel van welkom, vriendelijkheid en representativiteit is wat wij bezoekers en bewoners als eerste willen laten ervaren. Verder:

  • Jij ontvangt de bezoekers en staat ze aan de balie of via de telefoon te woord. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren en in je communiceren vriendelijk, geduldig, behulpzaam en integer bent.
  • Je voert lichte administratieve werkzaamheden uit. Hiervoor is het belangrijk dat je goede schriftelijke vaardigheden hebt en ICT-vaardig bent.
  • Wij zijn een identiteitsgebonden instelling. Van collega’s wordt verwacht dat zij behoren tot een reformatorische kerk.

 

Wat krijg jij van ons?

Sowieso krijg je leuke collega’s. Een team wat altijd voor elkaar klaarstaat. Elke dag krijg je veel waardering van bewoners die spontaan een praatje komen maken of even komen vertellen wat ze vandaag gedaan of gekregen hebben. Verder je van ons:

  • Salaris volgens CAO VVT FWG 25;
  • Aandacht voor jou als persoon;
  • Vaste werkdag op zaterdag;
  • Werktijden tussen 8:00 uur en 15:00 uur;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

 

Informeren en solliciteren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je kunt makkelijk en snel solliciteren via de sollicitatiebutton aan de rechterkant. Wil je eerst meer informatie? Bel gerust of kom een kop koffie of theedrinken. Dan kun je meteen zien waar je kan komen werken.

 

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?