img

Vacature Gastvrouw / Gastheer Zorg

   3 – 12 uur per week
    Zo spoedig mogelijk


Werken na schooltijd, wie wil dat niet? Werken waar je bijdraagt aan een fijne sfeer, activiteiten, gastvrijheid en jij een luisterend oor bent voor je naaste. Dat komt allemaal bij elkaar in deze functie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je komt bij Huize Winterdijk en zet je fiets in de fietsenstalling. Binnen stem je af met je collega’s hoe de dienst wordt ingevuld. Je bezoekt cliënten en stimuleert ze, passend bij hun mogelijkheden, om er een mooie dag van te maken. Soms doe je samen een spelletje, ruim je boodschappen samen op, begeleid je een bewoner naar de taxi of luister je gewoon met een kop koffie of thee naar verhalen en belevenissen van cliënten. Rond etenstijd ondersteun je cliënten bij het klaarzetten en opruimen van eten en drinken. Zo draag jij bij aan het welzijn van de cliënten. Elke dienst mag jij er voor hen zijn.

Waar ga je werken?

Jij komt te werken in ‘Het Huis’. Cliënten wonen daar zelfstandig en krijgen welzijn en zorg die nodig is bij hun levensfase. Het Huis is een onderdeel van Huize Winterdijk en ligt in de prachtige stad Gouda, bekend van de Goudse kazen en stroopwafels. Huize Winterdijk biedt wonen, welzijn en zorg en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland.

Wat breng je mee?

Jij weet aan te voelen waar de bewoner behoefte aan heeft. Met jouw ervaring ben je in staat de ene keer een gesprek met de bewoner te voeren en de andere keer iets te gaan doen. Je weet je hierbij af te stemmen op en bij de identiteit van de cliënten en organisatie. Met jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden voelen de cliënten zich gehoord en gezien. Met jouw betrokkenheid draag je bij aan het welzijn van de cliënten. Verder neem je mee:

 • Een flexibele instelling;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je vindt het een uitdaging om te werken met cliënten (met dementie);
 • Je beschikt over enige levenservaring;
 • Je bent communicatief vaardig.

Wat krijg je van ons?

Werken in de mooie stad Gouda, dicht bij het station. Je krijgt een fijne werksfeer en hecht team. Verder krijg je van ons:

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Meedenken in het ontwikkelen van onze organisatie;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao VVT FWG 15 (beginnend met € 12,10 bruto per uur);
 • Aandacht voor jou als persoon;
 • Flexibele werktijden (momenteel zijn de diensten van 16:00 uur tot 19:00 uur, ook in de weekenden, zon- en feestdagen);
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

Informeren en solliciteren!

Bijna enthousiast, maar nog wat vragen? Bel met ons voor meer informatie!
Wij zijn bereikbaar via 06-57683542 (Celine van Dijk) of 06-57624857 (Jannieke de Korte).

Ben je er al helemaal uit dat dit jouw nieuwe baan is? Solliciteer dan. Wij gaan graag met jou in gesprek. Wij zijn een identiteitsgebonden instelling. Van collega’s wordt verwacht dat zij behoren tot een reformatorische kerk.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?