img

Vacature Coördinator Vrijwilligerswerk

    16 uur per week
    Zo spoedig mogelijk

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Huize Winterdijk. Daarom zoeken wij een enthousiaste coördinator die het vrijwilligerswerk verder vormgeeft. Iemand die de inzet van vrijwilligers optimaal coördineert en daarnaast nieuwe vrijwilligers werft en selecteert. Spreekt jou dat aan?

 

Wat ga je doen:

Als Coördinator Vrijwilligerswerk ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van werkzaamheden van de inzet van vrijwilligers. Je inventariseert op welke afdeling in Huize Winterdijk behoefte is aan vrijwilligers en werft en selecteert vrijwilligers. Daarnaast ontwikkel je het vrijwilligersbeleid op operationeel niveau.


Wij vragen van jou:

  • Het enthousiasme en de betrokkenheid om het vrijwilligerswerk in Huize Winterdijk verder te ontwikkelen.
  • Het vermogen om te coördineren, het overzicht te bewaren en de voortgang te bewaken.
  • Geduld, tact, doorzettingsvermogen en integriteit. Dit zijn belangrijke eigenschappen in het uitvoeren van deze functie.


Wij bieden jou:

  • Een mooie uitdaging binnen Huize Winterdijk. Als organisatie zijn wij volop in ontwikkeling en kun jij hier aan mee werken.
  • Veel vrijheid om het vrijwilligersbeleid op operationeel niveau te ontwikkelen.
  • Een contract voor 16 uur per week verdeeld over meerdere dagdelen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%, een salaris conform FWG 40 van de cao VVT.


Herken jij je in dit profiel of wil je graag een vrijblijvend gesprek? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn een identiteitsgebonden instelling. Van collega’s wordt verwacht dat zij behoren tot een reformatorische kerk.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?