img

Vacature Agogisch begeleider

   24 uur per week
    Zo spoedig mogelijk

Op de Dagbesteding van Huize Winterdijk ontvangen wij dagelijks bewoners en cliënten om hen een zinvolle dagbesteding te geven. Als begeleider speel je hierin een belangrijke rol. Ben jij onze nieuwe collega?

 

Wat ga je doen?

Als begeleider bied je cliënten een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Je begeleidt cliënten bij verschillende activiteiten en betrekt hen hier actief bij!

Hoe ziet het programma voor dagverzorging eruit? Het dagprogramma is heel gevarieerd. We zingen, doen een quiz, trainen het geheugen en doen ook creatieve dingen, zoals beren maken en voorwerpen beschilderen. Verder houden we ons bezig met bloemschikken, handwerken en bewegen. Of we doen met z’n allen gewoon een leuk spelletje of praten even met elkaar. We sluiten zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke interesses van de deelnemende ouderen.

We zorgen samen voor de warme maaltijd en doen ook wat huishoudelijk werk. Tussen de middag is er tijd om wat te rusten. Maar heeft de oudere meer zin om te puzzelen of een boek te lezen, dan is dat ook prima. We drinken samen koffie, met wat lekkers erbij.

 

Waar ga je werken?

Jij komt te werken op Dagbesteding & Welzijn. Bewoners wonen zelfstandig en krijgen welzijn en zorg die nodig is bij hun levensfase. Dagbesteding & Welzijn is een onderdeel van Huize Winterdijk en ligt in de prachtige stad Gouda, bekend van de Goudse kazen en stroopwafels. Huize Winterdijk biedt wonen, welzijn en zorg en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland en ligt dicht bij het Centraal Station.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt kennis en ervaring van activiteitenbegeleiding en ben in het bezit van een diploma BSD / Agogisch werk of een soortgelijke opleiding (minimaal niveau 4).
  • Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden te verrichten.
  • Je bent sociaal vaardig, hebt inlevingsvermogen en bent in staat cliënten te begeleiden.

 

Wat bieden wij jou?

Werken in een mooie stad Gouda, dicht bij het station. Je krijgt een fijne werksfeer en hecht team. Verder krijg je van ons:

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Meedenken in het ontwikkelen van onze organisatie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao VVT;
  • Aandacht voor jou als persoon;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden; om bijvoorbeeld een telefoon, fiets of laptop aan te schaffen.

 

Informeren en solliciteren!

Bijna enthousiast, maar nog wat vragen? Bel voor meer informatie naar Esther Bac via 06-57610307.  Ben je er al helemaal uit dat dit jouw nieuwe baan is? Solliciteer dan. Wij gaan graag met jou in gesprek.

Wij zijn een identiteitsgebonden instelling. Van collega’s wordt verwacht dat zij behoren tot een reformatorische kerk.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop. 
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zorg Advies?